Cine mai dorește, cine mai poftește!

Ia de-aici bunătăți care-ți cântă pe limba și-ți fac buza să tremure de poftă.

Mușchi Țigănesc

Mușchi Țigănesc

Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag. Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.

Mușchi Țigănesc

Mușchi Țigănesc

Pregătit din cotlet și ceafă de porc, legate cu sfoară, condimentat cu rozmarin, afumat cu lemn natural de fag.
Cum se mănâncă? Bagi toată felia în gură, să se combine cele două și să se întâmple gustul.

Mușchi file

Mușchi file

Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?

Mușchi File

Mușchi File

Pregătit în 12 zile din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. L-am lăsat în baiț, apoi l-am afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?

Șuncă Praga

Șuncă Praga

Sculptată din pulpă de porc olimpic și lăsată să ia fum natural de fag. Am făcut-o doar din nucă și capac și are 16 centimetri lățime.

Șuncă Praga

Șuncă Praga

Sculptată din pulpă de porc olimpic și lăsată să ia fum natural de fag. Am făcut-o doar din nucă și capac și are 16 centimetri lățime.

Cârnați Groși Picanți

Cârnați Groși Picanți

Am pus în ei carne din belșug și două feluri de boia, să piște la limbă și să te ungă pe suflet.

Cârnați Țărănești Subțiri

Cârnați Țărănești Subțiri

I-am făcut din carne de porc și vită. Am pus și slănină, ca să nu se fleșcăiească atunci când îi pui la sfârâială. Secretul la ei este chinta de grătar: usturoi, chimen, piper, boia, muștar.

Tobă

Tobă

Făcută din carne, inimă, șoric și limbă. Atât. Tăiate în bucăți nici prea mari, nici prea mici și legate în supă, să iasă mozaic.

Ciolan

Ciolan

Ciolan de porc rumen, pregătit să facă față tuturor explorărilor tale culinare.

Cotlet Haiducesc

Cotlet Haiducesc

O bucată zdravănă de cotlet, masată cu sare și piper să prindă buchet, după o rețetă știută doar de mine.

Cotlet Haiducesc

Cotlet Haiducesc

O bucată zdravănă de cotlet, masată cu sare și piper să prindă buchet, după o rețetă știută doar de mine.

Ruladă de Pui

Ruladă de Pui

Este singura specialitate pe care o fac din găină de ogradă, mai precis piept și pulpă de pui. Ușurică pe felia de pâine, greu de uitat, altminteri.

Mici

Mici

E o întreagă filosofie în spatele micilor mei. Îți spun doar atât. Gustul ține de combinația dintre carnea de porc, vită și oaie, înnobilată cu piper și cimbru.

Ceafă Crud-Uscată

Ceafă Crud-Uscată

Eu știu una și bună, la 100g de ceafă crud-uscată intră 164g de ceafă de porc. Așa scrie în rețetă, așa o fac și eu.

Drob

Drob

Făcut din ficat, inimă, rinichi, gușă și carne de porc, după rețeta tradițională și cu pricepere jos pălăria.

Mușchi Țigănesc
Mușchi Țigănesc
Mușchi file
Mușchi File
Șuncă Praga
Șuncă Praga
Cârnați Groși Picanți
Cârnați Țărănești Subțiri
Tobă
Ciolan
Cotlet Haiducesc
Cotlet Haiducesc
Ruladă de Pui
Mici
Ceafă Crud-Uscată
Drob
/

Cine știe, cunoaște!

Ai mai mâncat tu mezeluri, dar nu ca ale mele. Pentru că am reguli, am principii, nu fac nimic după ureche.

Tranșare

Tranșare

E muncă de finețe. Cântăresc înainte și tai o singură dată, pentru fiecare bucățică de carne are rolul ei.

Condimentare

Condimentare

Am niște reguli bine stabilite. Țin carnea în baiț până când știu că s-a infuzat cu toate aromele care îți înseninează ție cerul gurii.

Afumare

Afumare

Doar cu fum de fag. O dată la cald, să se prindă în horă condimentele și o dată la fum rece, să capete aromă și sidef.